Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
Imię *: marcin
Auto *: zafira
witam ostatnio zośka 1.8 125Km 2003r po odpaleniu na zimnym silniku i dodaniu gazu zamulała momentami ale po rozgrzaniu przechodziło,wczoraj pod zakładem pracy zaczęła parskać i zgasła.Na pb nie odpaliła więc odpaliłem na lpg i pojechalem do domu.Po godzinnym postoju nie odpala już wcale nawet na gazie,dodam że pompkę paliwa słychać i wywaliło mi błąd P0170 Fuel Trim(bank 1)Może ktoś już podobne problemy przerabiał?
pozdrawiam i mam nadzięję że coś poradzicie
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Imię *: Mirek
Auto *: Zafira A 1.8
(2019-Sty-20, 10:34)martin352 napisał(a): witam ostatnio zośka 1.8 125Km 2003r po odpaleniu na zimnym silniku i dodaniu gazu zamulała momentami ale po rozgrzaniu przechodziło,wczoraj pod zakładem pracy zaczęła parskać i zgasła.Na pb nie odpaliła więc odpaliłem na lpg i pojechalem do domu.Po godzinnym postoju nie odpala już wcale nawet na gazie,dodam że pompkę paliwa słychać i wywaliło mi błąd P0170 Fuel Trim(bank 1)Może ktoś już podobne problemy przerabiał?
Dowiedziales sie cos kolego?
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
Imię *: marcin
Auto *: zafira
(2019-Lip-16, 19:31)Sasek napisał(a): (2019-Sty-20, 10:34)martin352 napisał(a): witam ostatnio zośka 1.8 125Km 2003r po odpaleniu na zimnym silniku i dodaniu gazu zamulała momentami ale po rozgrzaniu przechodziło,wczoraj pod zakładem pracy zaczęła parskać i zgasła.Na pb nie odpaliła więc odpaliłem na lpg i pojechalem do domu.Po godzinnym postoju nie odpala już wcale nawet na gazie,dodam że pompkę paliwa słychać i wywaliło mi błąd P0170 Fuel Trim(bank 1)Może ktoś już podobne problemy przerabiał?
Dowiedziales sie cos kolego?
pompa paliwa padła,wymieniłem na magneti marelli